Hvem er Forrom

Anette Grindheim (f. 1994) var med på å starte opp konseptet og organiseringa av festivalen. Ho har ein bachelor i Engelsk, og har vore med i fleire kulturorganisasjoner tidlegare. Hennar motivasjon for konseptet er at kunst skal vera for alle. 

Mila Elisabeth Larvoll (f. 2000) var med på å starte Forrom og har vært med på organiseringen av Forrom Festivalen. Hun er med i flere kulturorganisasjoner som Mørkerommet fotokollektiv, STOFF og Sjå magasin. Nå studerer hun kunst ved Kunstskolen i Bergen. Som aspirerende kunstner innså hun hvor få utstillingsmuligheter det var for folk som ikke gikk på kunsthøyskoler og ønsket å gjøre noe med det. 

Ronja Fismen Michelsen (f. 1999) er med på organisering av festivalen. Hun studerer kunst ved Kunstskolen i Bergen, og ønsker som aspirerende kunstner å bidra til å skape mer rom til å stille ut kunst for andre i samme situasjon.

Hedda Baade Johnsen (f. 2001) 

Sofie Hellevang Saltskår (f.1998) ønsker å gi en mulighet for alle med et kreativt hjerte til å formidle sitt budskap gjennom kunsten. Hun har tidligere studert kunst på KiB og utenom å delta i ForRom tar hun en mastergrad i internasjonale relasjoner på NMBU. 

Tara Catherall

Frida Langli

Nora Kirkvold Sæter (f. 1995) liker kunst og folk og formidling, og bidrar med å forene disse i ForRom. Når det ikke bæres kunst fra sted til sted, skriver hun master i Medier og kommunikasjon og drikker vin.