Steder

Bakken

Klostergaten 12, 5005 Bergen

Bakken er en intim og hyggelig nabolagsbar som du finner på vei mot klosteret på nordnes. Slå deg ned og nyt digg pizza du ikke får noe annet sted sammen med et glass naturvin! I tillegg serverer de alltid god stemning og herlig musikk.
Her skal det henge noen flotte malerier vi gleder oss til å vise dere.

Vågal

Kong Oscars gate 10, 5017 Begen

Vågal er en fargerik og koselig bar som ligger i Kong Oscars Gate som strekker seg ut av Vågen. De har mye godt å smake på, både drikkelig og spiselig, toasten kan anbefales! Man finner få tomme vegger på Vågal, med både kunst og planter gitt som gaver fra kunder er det mye fint å se på og en avslappende atmosfære. Vi gleder oss til å vise kunst på Vågal sine vegger, og håper du kommer innom for å ta en titt!

Kvarteret

Olav Kyrres gate 49, 5015 Bergen

Kvarteret er også med på årets festival, og stiller ut kunstverk i Stjernesalen!
Stjernesalen er deres fantastiske kafé, restaurant og bar i 2. etasje, med inngang på baksiden av bygget. Fra 11:30 til 21:00 kan de friste med et smakfullt og rimelig mattilbud, i tillegg til salg av kald og varm drikke helt til stengetid. Alt dette nytes i omgivelser med herlig atmosfære.

Apollon

Nygårdsgaten 2A, 5015 Bergen

Rock’n roll siden 1976. Apollon er en av landets eldste plateforretninger og kanskje landets eneste platebar. De er med på årets festival, og stiller ut kunst hele uken!
Kom innom i Nygårdsgaten 2a for en kaffe, øl eller brus og en kikk på landets beste utvalg av vinyl.

Hulen

Olaf Ryses vei 48, 5006 Bergen

I år er Hulen med oss på et spennende samarbeid. Torsdag 30. september blir det musikk, interaktive kunstneriske opplevelser, danseopptreden og mye annet. Kvelden blir dedikert til eksperimentell musikk, kunst og DJ sets av unge, kule artister. Kom innom da! 
I tillegg skal det henge verk fra ForRom på Hulen gjennom hele helgen. Vi gleder oss!

Østre

Skostredet 3, 5017 Bergen

Østre stiller ut kunst i nedre etasje med bar og hangout. Østre er Norges eneste spesialiserte kulturhus for eksperimentell lyd. Huset inneholder to spesialtilpassede prosjektrom.
På Østre er det alltid noe unikt som skjer, og I tillegg til husets aktivitet, leier en rekke kulturaktører Østres lokaler til sine arrangement. Det kan være alt fra utstillinger, konserter og klubbkvelder, og en rekke andre kulturarrangement.

Pappa

Olav Kyrres gate 39, 5014 Begen

Pappa bar og salong presenterer: tags og throwups.
Pappa holder til i Olav kyrres gate, og her kan dere forvente heftige drinker, fet musikk og ikke minst stemning opp i taket. 
Under årets festival forteller Pappa at de stiller ut den ekte gatekunsten, grafitti, laget som om den var på en vegg du gikk forbi på veien dit. Du kommer til å kjenne igjen mange av verkene, og nå kan du kjøpe dem. 
One crew forever inviterer!

Kråken

Vaskerelven 6, 5014 Begen

Kråken er en dunkel liten punkebule trykket inn i bestemors stue. Tenk dødsbo. Med gode drinker, stort utvalg av annen voksenbrus. Stålstrenger på gitaren og med lav tålmodighet for duster og våkkaræbbull er dette et annet hjem for mange.

Løvetann

Klosteret 16, 5005 Bergen

Løvetann er en liten lokal nabokafé og bar med sjarmerende bistro-følelse. Her kan man kan finne roen med supergod hjemmelaget mat, og lokale drikkevarer. De har noe til enhver med både vegetar, vegansk og kjøttretter på menyen. Vi er veldig glade for at Løvetann vil samarbeide under årets festival, dette absolutt en plass dere burde ta turen innom! 

Muskedunder

Foreningsgaten 1, 5015 Bergen

På muskedunder kan du forvente spennende kunst fra oss i år, med både bilder, skulptur og performance på tirsdag.
Her får du digge drinker, digg stemning og byens kosligste bakgård. Muskedunder ønsker dere velkommen hele festivaluken!